VIZITKA

Les-Kra
Dimitrij Krajnc s.p.

Glavni trg 17
2380 Slovenj Gradec

Mob.: 040 579 027

E-pošta: info@les-kra.si

MINI ANKETA

Kako določite ustreznost cene igrače?

» Glasujem    » Rezultati ankete
E-NOVICE

Novice in obvestila o spremembah na portalu lahko prejemate na svoj elektronski naslov ...

» naročilo na novice

PREDSTAVITEV

Zakaj naši izdelki?

Želimo Vam predstaviti lesene igrače in pohištvo z skupnim imenom LES-KRA

LES-KRA lesenim izdelkom dajejo posebnost:

  • izbira materiala (les navadne bukve) 
  • ekološka usmerjenost
  • zaščita lesa z barvami zdravju otrok neškodljivih sestavin 
  • didaktičnost (razvijanje motoričnih sposobnosti otroka v vseh obdobjih starosti) 
  • prilaganje potrebam individualnega kupca (barva,velikost, oblike)
  • pozitivno mnenje Obrtne zbornice Slovenije o izdelku umetnostne obrti.
  • garancija. 

Igrače in pohištvo so izdelani iz kvalitetnega lesa listavcev, prevladuje les navadne bukve. Za barvanje so uporabljene barve slovenskega proizvajalca, ki ima potrdila o primernosti barv za otroške igrače. Tako da barve ne vsebujejo zdravju otrok škodljivih sestavin. Kupec si lahko sam izbere barvno kombinacijo izdelka.  Pri izdelavi je velika pozornost namenjena  varnosti otrok oziroma uporabnikov, saj naši izdelki niso primerne oz. namenjene samo otrokom. Izdelki so tako brez ostrih robov, vsi robovi so zaokroženi oz. drugače obdelani. Ravno tako so na enak način obdelane vse luknje – izvrtine na igračah. Izdelki so brez majhnih delov, ki bi jih lahko otroci pojedli. Največjo nevarnost predstavljajo izvrtine kamor lahko zaidejo radovedni otroški prsti in se v katero tudi ujamejo in pri nekaterih izdelkih njihova teža. Ker so izdelki narejene iz lesa, so seveda nekoliko težji od plastičnih. 

Prednost LES-KRA izdelkov je tudi garancija. Garancija pokriva vse skrite napake proizvoda ter ostale napake, ki nastanejo ob pravilni uporabi izdelka. Garancija ne pokriva poškodb zaradi nepravilne uporabe (lomi izdelka zaradi metanja, skakanja po njej ipd., obrabe zaradi vožnje, napak zaradi izpostavljenosti vodi ali drugim neprimernim okoljskim razmeram). Ob poškodbi  izdelka, ki je ne pokriva garancija, kupcem omogočimo nakup nadomestnega dela oz. poskrbimo za njeno popravilo. Ravno tako lahko kupci dokupijo del, ki bi se morebiti izgubil. 

 

Vsi izdelki imajo pozitivno mnenje Obrtne zbornice Slovenije o izdelku domače in umetnostne obrti in so označene z ustrezno nalepko. 

 

 

 

Vabimo Vas torej, da si ogledate naš portal in prelistate katalog in poskušate poiskati nekaj primernega za svojega otroka ali celo zase.

Copyright © LES-KRA | production & design Creativ, Novi mediji d.o.o. |